Нестле България

Обща информация за партньорството

От 2008 г. до днес програмата е подкрепяна от Нестле България*. Компанията е ежегоден домакин на годишните обучение за студенти и преподаватели, нейни служители са участници в различни инициативи на Джуниър Ачийвмънт България – „Мениджър за един ден“, конференция „Смарт Старт“ и др.

За учебната 2013/2013 година Нестле България, съвместно с Джуниър Ачийвмънт България стартира корпоративна менторска програма. Всички учебни компании могат да кандидатстват за ментор, като изпратят мотивационно писмо и обяснят защо им трябва ментор и с какво може да им бъде полезен той.

Повече информация ще има публикувана скоро.

За Нестле България

Нестле България е част от Nestlé S.A. – най-голямата компания, производител на храни и напитки в света и лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот. Повече от 328 000 души в над 80 страни градят своята кариера в Нестле по целия свят, а в България – над 1700. Ако търсите вълнуваща и изпълнена с предизвикателства кариера, ще откриете, че с Нестле може да вземете повече от живота!

Като компания номер едно в балансираното хранене и активния начин на живот, сме отдадени на подобряването на живота на хората всеки ден и навсякъде. Марките ни печелят доверието на потребителите ни, предоставяйки им по-подходящ и по-вкусен избор на всеки етап от техния живот. Днес балансът, качеството, вкусът и отговорният начин на работа ни позволяват да създаваме стойност за нашите потребители, акционери и служители.

Подобряването на качеството на живот е основата на всичко, което правим заедно. Влиянието, което като част от компанията имате на местно ниво, има потенциала да бъде усетено и на международно, а идеите, които имате днес, могат да изградят бъдещето ви. В Нестле, подкрепяме и насърчаваме служителите си да се развиват в повече от една посока, да постигнат пълния си потенциал както в професионален, така и в личен план. Дълготрайното удовлетворение се постига чрез комбиниране на интелектуалния, емоционалния, личния и социалния аспект. Тук можете да се радвате на предизвикателства и нови възможности, които да водят до дългосрочен успех.

Да успееш в такава среда означава да споделяш нашето чувство за отговорност към всеки живот, който повлияваме и подобряваме. Трябва да поемеш отговорност за собственото си бъдеще, оставайки отворен за нови перспективи и споделяйки нашата отдаденост към изключително представяне и качество във всичко, което правим. Като част от нашия екип, вашата страст и гордост ще допринесе Нестле да запази позицията си на глобален лидер в областта на балансираното хранене и активния начин на живот.

Ела на:

www.nestle.bg; www.nestle.bg/careers