Участвай в менторските следобеди на Coca Cola HBC

Vizualizaciya moqta 1 kompaniq-01

На 28 май 2016 година ще се проведе петият менторски следобед в рамките на проекта “Моята първа компания”.  Менторските следобеди са  3-часови работилници, които комбирит теорията с практиката.  В рамките 40 минути всеки път, екипите ще бъдат запознати с основите на предприемачеството, a в останалите 120 минути ще участват в интерактивни упражнения и разговори с менторите си.

Фокусът на посления менторски следобед ще бъде как да прави добри продажби за нашата стартираща компания. За да се регистрирате, моля използвайте този линк. Краен срок за регистрация – 26 май 2016 г., 18:00 часа.

„Моята първа компания” е общ проект между JA Bulgaria и Coca Cola Hellenic. През настоящата 2016 година той стратира за трети пореден път. Фокусът на програмата е да помогне на млади хора, които са все още в университета, да развият своя предприемаческия дух и бизнес уменията като реализират до проторип идеята си за свой собствен бизнес. “Моята първа компания” е част от националната програма Startup на “Джуниър Ачийвмънт”, в която студентите се запознават с предприемачеството на практика, работят върху реални бизнес казуси и правят първите си стъпки в създаването на собствен бизнес проект.