fbpx
Изберете страница

Ментори

Ако желаете да получите подкрепата на менторите в програмата, тук може да разгледате кратка информация за тях и да изпратите заявка, чрез бутона по-долу, за получаване на помощ от ментор.


Ilona Krusteva

Илона Кръстева

Месторабота – ILONABusinesslifecoaching

Позиция –  Коуч


Днес се занимавам с интегративен коучинг, след като през 2014 г. се оттеглих от активност в корпоративния свят.
Професионален трейнер по ЕИ – социални и меки умения, бизнес коуч с НЛП, трансформационен обучител на личността в бизнеса и живота. Бизнес анализатор и консултант.
Създател на авторски програми за предприемачи и за работа с деца .
С дългогодишен опит, като предприемач в областта на производство и услуги. С опит на високи мениджърски позиции и управление на екипи. Професионален спортист.
По образование: Вътрешни науки; Икономика и мениджмънт; Спортна академия  и др. допълнителни международни квалификации.

Желая да съм ментор в направление:

  • Меки умения и мета програми

Опит: В ролята си на създател на 4 бизнеса съм преминала на практика, през организирането, стъпките и процесите на едно работещо предприятие. В ролята си на мениджър  селекция,обучаване на търговски екипи. Като външен консултант и анализатор съм внедрявала процеси за изграждане на корпоративна култура, ребрандиране и системи за устойчиво развитие на компанията.


Hristo Chernev

Христо Чернев

Месторабота – TaxiMe

Позиция –  CEO

Христо e с дългогодишен управленски опит в продажбите, маркетинга и бизнес развитието. Той е съосновател и изпълнителен директор на TaxiMe—един от най-успешните български стартапи, финансиран от фонда Eleven. TaxiMe е вторият му стартaп. Христо е запален по изграждането на печеливши търговски канали и силни екипи. Заемал е старши управленски позиции във vivatel и Xerox.

Желая да съм ментор в направления:е

  • Изкуствен интелект
  • Транспорт и умни градове

Atanas Enev

Атанас Енев

Месторабота – Biomyc ltd.

Позиция –  Управляващ партньор

Атанас е предприемач със страст към иновативни технологии, презентационни умения и дизайн. По образование е архитект, с над пет годишен опит в създаването и управлението на мащабни проекти в цялата страна, координиране на екип от проектанти и подизпълнители, както и клиентски отношения.

Днес, в професионален план Атанас е: 
Съосновател на Biomyc – компания която разработва технология за устойчиви продукти от агрокултурен отпадък и микроорганизми.
Тренер по презентационни умения, подготвял екипи в Climate KIC Accelerator, Climate Launchpad и Greenhouse.
Архитект/ дизайнер с основен интерес към вилно/ жилищно стройтелство.

Желая да съм ментор в направления:е

  • Биотехнологии
  • Агро иновации

Опит: Съосновател в Biomyc ltd. – компания която разработва, биоразградим алтернатив на стиропор за опаковъчната, строителната и мебелната индустрия.


Nickolay Penov

Николай Пенов

Месторабота – ICB

Позиция – Account Manager

Здравейте, аз съм Николай!

Горд JA Alumni с опит от два стартирани бизнеса благодарение на акселераторксата програма на JA. В момента работя в технологична компания и отговарям за разработването на нови продукти на големи фирми познати в целия свят. Харесвам всичко ново, иновативно и направено в България.

Желая да съм ментор в направления:

  • Изкуствен интелект
  • IoT
  • Виртуална реалност
  • Агро иновации

Опит: Зад гърба си имам успешно стартирани два бизнеса благодарение на JA. Едната от компаниите спечели първо място на изданието „Изгряващи звезди“. Опитът ми е в бизнес развитие, продажби, маркетинг, презентационни умения, свързаност, интернет на нещата, интернет на всичко, градско земеделие, пиксели, копчета, плъгини, накратко – електроника! Супер силите са ми основно в продажбите на иновативни технологични продукти, както софтуерни така и физически.


Христо Шомов

Христо Шомов

Месторабота – Next-Stream Productions

Позиция – Production Manager

Опит: С над 10-годишен опит във видео продукциите, Христо Шомов посвещава последните 4 години на виртуалната реалност. Създава компаниите Vericco и Intoit Bulgaria, които специализират с виртуална и добавена реалност за целите на маркетинга и рекламата.

Желая да съм ментор в направление: VR