fbpx
Изберете страница

Вдъхновяващо и полезно. Това са двете думи, с които можем да опишем изминалия трети менторски следобед, който се проведе на 13 април в Смарт класната стая в София тех Парк.

Нашите гост-лектори така успяха да впечатлят публиката, че дълго време след приключване на панелите им, те бяха затрупани с въпроси и желаещи, които искаха лично да си поговорят с тях.
По време на презентацията за маркетинг , Алекс Цицос насочи вниманието на младите предприемачи към това, как да използват социалните мрежи правилно, как да таргетират и персонализират съобщенията към потенциалните клиенти. Разказа им за похвати, които да използват при маркетинговите кампании и им даде ценни съвети какво би работело и какво не за техните стартиращи бизнеси.

Инна Бояджиева започна с преглед на видовете crowdfunding платформи (финансиране от тълпата) и по какъв начин функционират те. Също така разби някои от митовете за фондонабирането и като заключение даде обратна връзка как да си направиш успешна crowdfund кампания.

Основното послание от цялото обучение в събота беше: „Не се отказвайте. Никога. Ако първият и вторият път не успеете, то третият ще бъде блестящ“.

Част от снимките са предоставени от Инна Бояджиева. Благодарим!

Blog

Менторски следобед №4

Четвъртия менторски следобед, проведен на 20 април, посрещна участниците с една не много лека тема – финанси за нефинансисти. За тяхно учудване обаче, лекторът – Иван Димитров, им обясни сложните термини и аритметики, така че всеки един от тях успя да разбере и да си...

Менторски следобед №2

На 30 март се проведе Втори менторски следобед: Бизнес моделиране от поредицата обучения, част от преакселераторската програма “Challenge You”. По време на модула, участниците се запознаха отблизо с историята на българските матраци „Амбър“ и техния основател – Теодор...